Volleybalkleding

Het tenue van De Driesprong bestaat uit een wit/lichtblauw shirt met zwarte accenten en een zwarte broek.

De shirts en broekjes voor het spelen van wedstrijden worden centraal aangeschaft door de vereniging, voor iedereen individueel in zijn of haar eigen maat. De shirts en broekjes blijven echter eigendom van de vereniging.

De leden dienen zelf voor zwarte kniebeschermers (indien gewenst), zwarte sokken en zaalsportschoenen te zorgen.

Zes sponsors hebben het mede mogelijk gemaakt dat de shirts gratis ter beschikking kunnen worden gesteld aan de leden. Deze sponsors zijn:

Het Bankethuis - Est,  Activ Vastgoed - Ede, Adviesbureau Liefkens - Tiel, Persburo H2 - Maurik en Softs World - Sliedrecht.

HZ Bouwadvies uit Lienden heeft voor de sportbroekjes gezorgd, en Mol Car Services uit Zoelen voor de bidons tijdens de wedstrijden.

<h1>Volleybalkleding</h1>

Het wassen van de shirts en broekjes geschiedt volgens de afspraak die het team zelf daar over maakt (centraal door een persoon of bij toerbeurt).

De shirts worden centraal bewaard in door de vereniging beschikbaar gestelde sporttassen. Per team is een tas beschikbaar.

• donderdag 24 oktober 2019Algemene Ledenvergadering

• vrijdag 3 januari 2020Nieuwjaarstoernooi