De gegevens over de trainingen zien er als volgt uit:
De trainingen voor de dames vinden plaats op dinsdagavond. Deze beginnen om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur.
De trainingen voor de heren vinden plaats op donderdagavond. Deze beginnen om 20.30 uur en duren tot 22.00 uur.

Trainers

De Driesprong hecht veel waarde aan goede trainers. Hugo de Groot traint de dames en Chantal van Wamel, Leo van Mourik en Johan Zaaijer trainen om toerbeurt de heren.

Afmelden

Wanneer je niet kunt komen naar de training bel dan even af bij je trainer. Dan kan hij daar rekening mee houden.

Kennismaken

Belangstellenden zijn van harte welkom op de dinsdagvond (dames) tussen 20.00 en 21.30 uur en op de donderdagavond (heren) tussen 21.00 en 22.30 uur. Om op een prettige manier kennis te kunnen maken met de vereniging is het meetrainen gedurende vier weken gratis. Bel even met de secretaris (zie bij Bestuur) als je wilt komen. Een van de leden zal je dan de eerste avond begeleiden en je voorstellen.

Trainingskleding

Voor trainingen zijn geen kledingvoorschriften. De deelnemers zorgen zelf voor volleybalkleding.

• dinsdag 3 september 2019Eerste damestraining

• donderdag 5 september 2019Eerste herentraining

• maandag 9 september 2019Bestuursvergadering

20:30 uur te Lienden (voorzitter thuis)