Zaterdag 8 juni 2024 was een topdag!

Overdag hebben we het Vonk & Co-bedrijfsvolleybaltoernooi begeleid en ’s avonds hebben we ons jubileumfeest gevierd, met pubquiz en huldiging van jubilarissen!

Zaterdag 8 juni 2024 was een topdag!

Vonk & Co-bedrijfsvolleybaltoernooi

Het was voor veel Driesprongers een leuke lange dag op het MEC ’07 sportcomplex in Maurik. Om voor 9u verzamelen voor het bedrijfsvolleybaltoernooi van transportbedrijf Vonk & Co uit Tiel. Maarliefst 12 teams streden die ochtend en middag voor de titel, die 1x per 2 jaar vergeven wordt. VV de Driesprong was voor het eerst benaderd om met de opzet mee te denken en scheidsrechters & tellers te regelen. We waren met maarliefst 15 man sterk: Tom, Bart, Karin, Johan, Dirk, Tom, Annet, Iurii, Angela J, Angela vB, Gerrald, Ton, oud-Driespronger Jan en buurtsportcoaches Kevin en Roy.

 

De medewerkers van Vonk & Co en enkele van haar relaties zorgen voor een prachtig (en fanatiek) toernooi. De finale was megaspannend: een gelijke stand tijdens het eindsignaal, maar de ralley mocht uitgespeeld worden, dus pas ná dit eindsignaal was de winnaar pas bekend! Naast leuke wedstrijden had Vonk met hulp van MEC voor koffie/thee, broodjes, foodtruck, drankjes en muziek gezorgd. Bij de huldiging werden we met heerlijke chocola nog even in het zonnetje gezet als dank voor onze hulp. We kijken uit naar de after-movie!

 

35-Jarig jubileumfeest VV de Driesprong

Tussen het dag- en avondprogramma door hebben onze bestuursleden snel de kantine ingericht voor ons jubileumfeest. Mascha had voor heerlijke taart bij de koffie gezorgd, hartelijke dank Het Bankethuis! Showmaster Hugo was weer bereid om net als bij ons 30-jarige jubileum zijn befaamde pubquiz te houden, die wederom supergezellig was en een duidelijke winnaar opleverde: Jeroen, Jan, Angela J, Sjanie, Geert, Manuel en Esther. Allen werden gehuldigd met een medaille.

 

Maar… die medaille bleek niet de hoofdprijs te zijn! Aansluitend aan de pubquiz-huldiging werden Annet, Jeroen, Ton en Angela vB door voorzitter Dirk naar voren geroepen om als erelid gehuldigd te worden als dank voor maar liefst 25 jaar lidmaatschap van onze gezellige sportvereniging! Dat onze vereniging gezellig is, daar zijn we trots op. Dat dat resulteert in trouwe leden blijkt uit het feit dat we elk jubileum ereleden huldigen: bij ons 25-jarig jubileum waren dat Dorothé, Tom, Han, Bart en Kees en bij ons 30-jarig jubileum Wim, Geert-Jan, Wim en Marcel.

 

Omdat wij Vonk & Co geholpen hadden, hebben zij ervoor gezorgd dat Vonk-medewerker DJ Anton ons hielp met een prachtige licht- en muziekshow de gehele avond, die voor veel extra sfeer zorgde. Dank Stephan en ook MEC-bestuursleden Herman en Martin, voor het ter beschikking stellen van jullie kantine en de bardienst tot in de late uurtjes! Waarderen we enorm.

Kortom, een drukke en geslaagde dag, die 8 juni 2024. Op naar 2029, ons 40-jarige jubileum!

Terug naar overzicht

Activiteitenkalender

  • dinsdag 27 augustus 20241e Damestraining

    20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

  • donderdag 29 augustus 20241e Herentraining

    20:30 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

  • woensdag 25 september 2024BasisBuren volleybaltoernooi

    15:00 uur te Sporthal Lignum, Maurik

Wedstrijden