Wij presenteren jullie... ons nieuwe trainersduo!

Damestrainer Hugo de Groot blijft onze dames trouw en is ook komend seizoen onze damestrainer. Interimtrainer Johan Zaaijer wordt bij de heren opgevolgd door... Annemieke Duel; welkom bij de club!

Wij presenteren jullie... ons nieuwe trainersduo!

Hugo hoeven we aan niemand meer voor te stellen. Daarom willen we jullie hierbij voorstellen aan Annemieke, al kennen diverse van onze heren haar al van GO'97.

Annemieke komt uit Deil, heeft bijna 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en werkt nu als servicedesk medewerker bij een automatiseringsbedrijf dat het dealermanagementsysteem ontwikkeld heeft van Volvo Nederland.

Ze is op haar 11e begonnen met volleyballen bij Toesj (Heteren), en via Gemini (Elst), TWEEVV (Ede), VV Lienden (Lienden), Tivoc (Tiel) uiteindelijk bij GO'97 (Geldermalsen) terecht gekomen, waar Annemieke nog nog steeds in het 1e team speelt, in de 2e klasse van de Nevobo. Veel ervaring dus, en op niveau: bij TWEEVV heeft Annemieke maarliefst in de 3e divisie gespeeld, en diverse jaren in de promotieklasse!

Leuk detail is dat ze in Lienden getraind is door... Johan Zaaijer! Al biecht ze eerlijk op: "ik luisterde toen eigenlijk meer naar de aanwijzingen van mijn vader op de tribune, daarvan wist ik in ieder geval zeker dat het goede aanwijzigingen waren!" ;)

Kortom; een voormalige juf die aanwijzingen van trainer Johan durfde te negeren, dat moet goed komen met onze (soms wat eigenwijze) heren! We wensen Annemieke veel succes en vooral plezier bij onze vereniging! Ze valt met de WK-activiteiten met haar neus in de boter, dus iedereen krijgt de kans binnenkort kennis met haar te maken.

Terug naar overzicht

Activiteitenkalender

 • donderdag 20 oktober 2022Algemene Ledenvergadering

  20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • vrijdag 6 januari 2023Oliebollentoernooi

  20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • maandag 6 maart 2023Bestuursvergadering

  20:30 uur te Lienden (voorzitter)

Wedstrijden

 • woensdag 5 oktober 2022Waalkanters - Driesprong H1

  20:30 uur te Dorpshuis Toevershof Varik

 • vrijdag 14 oktober 2022Driesprong D1 - Blok 69 2

  20:30 uur te Sportzaal de Hoekenburg Rijswijk(GLD)

 • dinsdag 18 oktober 2022Volo - Driesprong H2

  21:00 uur te Gymzaal PWA School Echteld