Spaaractie JUMBO Maurik

Vanaf 16 januari gaan wij samen met JUMBO Maurik van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

 

Spaaractie JUMBO Maurik

Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij JUMBO een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van de winkel inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbomaurik wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis (dus zonder bijbetaling) bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na afloop van de actie op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 16 januari naar JUMBO Maurik en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Ook kun je bij het inleveren van de spaarkaart kiezen voor je eigen maat en kleur. Wel moet ik er bij vermelden dat alleen de hoodie, sporttas en schoenentas in “onze kleur blauw” te leveren zijn. Deze kleur blauw zal niet bij elk artikel hetzelfde zal zijn en kan onderling verschillen. Ook zijn de artikelen in deze kleur blauw niet op voorraad en zullen nageleverd moeten worden.

Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Kijk op Facebook, volg de Facebook van JUMBO Maurik, houdt de club website en je e-mail in de gaten.

Terug naar overzicht

Activiteitenkalender

 • dinsdag 16 april 2024Algemene Ledenvergadering (ALV)

  21:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • donderdag 30 mei 2024Laatste herentraining

  20:30 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • dinsdag 4 juni 2024Laatste damestraining

  20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

Wedstrijden

 • vrijdag 7 juni 2024Bekerfinale Blok 69 - Olympia - Phoenix - Driesprong D1

  19:30 uur te sporthal De Gelenberg, Afferden