Ook Heren 1 is aan hun seizoen begonnen

Nog nooit eerder is één van onze teams zo laat de competitie gestart: november! Gelukkig heeft dat geen consequenties gehad: uit bij Ichthus Veenendaal won H1 met 1-3 hun eerste wedstrijd.

Ook Heren 1 is aan hun seizoen begonnen

Door omstandigheden zijn alle voorgaande wedstrijden verplaatst (veelal door andere teams overigens). De heren hebben dus lekker kunnen trainen, maar misten wedstrijdritme. Daarnaast konden Willian en Dirk door blessures niet meedoen.

Dirk is sinds de bekerfinale geblesseerd, en fungeert daarom (in ieder geval de eerste helft van het seizoen) als wedstrijdcoach van de heren. Hij deed erg zijn best, maar wist niet te verbloemen dat hij eigenlijk toch een betere speler dan coach is ;)

Desalniettemin wisten de heren 3 sets relatief eenvoudig te winnen. Een mooie seizoenstart, ga zo door heren!

• vrijdag 22 januari 2021Nieuwjaars Balanstoernooi

• maandag 15 maart 2021Bestuursvergadering

20:30 uur te Lienden (voorzitter thuis)

• dinsdag 20 april 2021Algemene Ledenvergadering