Presentatie nieuwe tenues aan hoofdsponsor

Het allereerste exemplaar van onze nieuwe tenues, met als hoofdsponsor Het Bankethuis, is door voorzitter Dirk van Suilichem vol trots aan Mascha van Mourik van Het Bankethuis (tevens medespeelster van ons damesteam) gepresenteerd.

Presentatie nieuwe tenues aan hoofdsponsor

Mascha kan zelf dus ook meegenieten van de nieuwe frisse look van onze vereniging, dat sinds dit seizoen een compleet nieuwe look heeft! Frisse blauwwitte kleuren, modern herkenbaar logo, nieuwe outfits. Tot en met de tassen en bidons aan toe is nieuw, met dank aan al onze zeer gewaardeerde sponsors. Neem gerust een kijkje bij het tabblad -Sponsors- op onze -eveneens nieuwe- site!

Ook nog even een woord van dank aan grafisch vormgever Helma van den Anker (Studio Anker), eveneens spelend bij onze dames. Helma is de bedenker van deze nieuwe frisse look van onze vereniging. Wij zijn er trots op!

• dinsdag 23 augustus 2022Eerste damestraining seizoen 2022-2023

• donderdag 25 augustus 2022Eerste herentraining seizoen 2022-2023

• dinsdag 27 september 2022Interland ITA - BELGIE (leden + partners)

16:00 uur te Gelredome, Arnhem