Dames handhaven zich in A-klasse!

Promotie-degratatiewedstrijden: altijd spannend. Maar het bleek gezonde spanning te zijn, want met veel publiek hebben ze zich weten te handhaven in de A-klasse!

Dames handhaven zich in A-klasse!

Gisteren moesten onze dames in Tiel volleyballen tegen Tinnegieter uit Beuningen, die in de B-klasse als 2e waren geeindigd. Er was gehoor gegeven aan de oproep om te komen kijken, want de (weliswaar geen enorme) tribune zat vol!

Er zat wat spanning bij de dames; ze wilden graag in de A-klasse blijven en de PD-wedstrijd zou gewonnen worden door het team wat als eerste 2 sets pakte. Ze moesten dus meteen vol aan de bak.

En dat deden ze! De spanning bleek gezonde (wedstrijd)spanning te zijn, want onder toeziend oog van alle toeschouwers werd het een zeer attractieve wedstrijd en speelden de dames onder aanwijzing van trainercoach Hugo een uitstekende wedstrijd! Na een uur spelen wat het dan ook gedeen: 2-0 winst!

De dames hebben zich dus weten te handhaven in de A-klasse, wat (natuurlijk) met flessen champagne gevierd moest worden. Gefeliciteerd dames, nu op naar de bekerfinale over 2 weken!

• dinsdag 27 augustus 20241e Damestraining

• donderdag 29 augustus 20241e Herentraining