Bestuurswissel

Johan Zaaijer treedt toe als bestuurslid, Han Helmink wordt bestuursadviseur.

Bestuurswissel

Han heeft in de Algemene LedenVergadering (ALV) van 24 oktober jl. aangegeven zich vanwege zijn wisselvallige gezondheid helaas niet meer herkiesbaar te stellen als bestuurslid van onze vereninging. Het bestuur heeft hem daarom verzocht om als adviseur het bestuur bij te blijven staan. Gelukkig heeft Han aangegeven dit met alle liefde te willen blijven doen.

Het bestuur heeft Johan Zaaijer als huidige bestuursadviseur vervolgens benaderd om het bestuur weer compleet te maken. Johan heeft veel kennis en ervaring op volleybalgebied, en is ook breed binnen de Recvol en Maas & Waal-competitie een bekend en gerespecteerd persoon. Het bestuur leunde al geruime tijd op zijn adviezen. Gelukkig voor de vereniging heeft hij aangegeven open te staan voor een bestuursfunctie. In de ALV is dit vervolgens de leden voorgesteld, die dit enthousiast hebben goedgekeurd, waarmee Johan officieel bestuurslid is geworden.

Voorzitter Dirk heeft Han, een van de oprichters van onze vereniging, vervolgens met een prachtige bos bloemen bedankt voor zijn jarenlange energie en inzet, en heeft de wens uitgesproken dat dit nog lang zo blijft.

Dirk is door de leden voor een nieuwe periode van 3 jaar als voorzitter van de vereniging herkozen.

De ALV werd vervolgens gezellig afgesloten met een gemengd volleybalwedstrijdje, gevolgd door een drankje aan de bar van De Hoekenburg. Het was wederom een gezellige en geslaagde avond in Rijswijk.

Terug naar overzicht

Activiteitenkalender

 • vrijdag 24 mei 2024PD wedstrijden

  19:30 uur te Betuwe Sporthal, Tiel (TiVoC)

 • donderdag 30 mei 2024Laatste herentraining

  20:30 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • dinsdag 4 juni 2024Laatste damestraining

  20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

Wedstrijden

 • vrijdag 24 mei 2024PD wedstrijd Tinnegieter - Driesprong D1

  20:00 uur te Sporthal De Betuwe, Tiel

 • vrijdag 7 juni 2024Bekerfinale Blok 69 - Olympia - Phoenix - Driesprong D1

  19:30 uur te sporthal De Gelenberg, Afferden