Bestuurswissel

Johan Zaaijer treedt toe als bestuurslid, Han Helmink wordt bestuursadviseur.

Bestuurswissel

Han heeft in de Algemene LedenVergadering (ALV) van 24 oktober jl. aangegeven zich vanwege zijn wisselvallige gezondheid helaas niet meer herkiesbaar te stellen als bestuurslid van onze vereninging. Het bestuur heeft hem daarom verzocht om als adviseur het bestuur bij te blijven staan. Gelukkig heeft Han aangegeven dit met alle liefde te willen blijven doen.

Het bestuur heeft Johan Zaaijer als huidige bestuursadviseur vervolgens benaderd om het bestuur weer compleet te maken. Johan heeft veel kennis en ervaring op volleybalgebied, en is ook breed binnen de Recvol en Maas & Waal-competitie een bekend en gerespecteerd persoon. Het bestuur leunde al geruime tijd op zijn adviezen. Gelukkig voor de vereniging heeft hij aangegeven open te staan voor een bestuursfunctie. In de ALV is dit vervolgens de leden voorgesteld, die dit enthousiast hebben goedgekeurd, waarmee Johan officieel bestuurslid is geworden.

Voorzitter Dirk heeft Han, een van de oprichters van onze vereniging, vervolgens met een prachtige bos bloemen bedankt voor zijn jarenlange energie en inzet, en heeft de wens uitgesproken dat dit nog lang zo blijft.

Dirk is door de leden voor een nieuwe periode van 3 jaar als voorzitter van de vereniging herkozen.

De ALV werd vervolgens gezellig afgesloten met een gemengd volleybalwedstrijdje, gevolgd door een drankje aan de bar van De Hoekenburg. Het was wederom een gezellige en geslaagde avond in Rijswijk.

Terug naar overzicht

Activiteitenkalender

 • donderdag 22 oktober 2020Algemene Ledenvergadering

  20:00 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • vrijdag 22 januari 2021Nieuwjaars Balanstoernooi

  20:15 uur te De Hoekenburg, Rijswijk

 • maandag 15 maart 2021Bestuursvergadering

  20:30 uur te Lienden (voorzitter thuis)

Wedstrijden

 • dinsdag 6 oktober 2020Driesprong H2 - TiVoC H1

  21:45 uur te Sportzaal de Hoekenburg Rijswijk(GLD)

 • woensdag 7 oktober 2020Olympia 1 - Driesprong H1

  21:00 uur te Sportzaal De Linie Ochten

 • donderdag 8 oktober 2020Time Out 74 - Driesprong D1

  19:45 uur te MFA Het Hanzehuys te Maasbommel